Οδηγίες Παραγγελίας

Πώς να παραγγείλλετε

Διαδικασία Εγγραφής

 • Για να μπορέσετε να προχωρήσετε σε παραγγελίες μέσω της ιστοσελίδας του keanergy.gr θα πρέπει να κάνετε εγγραφή.
 • Επιλέξτε το προϊόν/τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε πατώντας το κουμπάκι Αγορά. Πατήστε το κουμπί Ταμείο. Εάν είστε εγγεγραμμένος πελάτης συμπληρώστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας. Εάν όχι, επιλέξτε νέος πελάτης και συμπληρώστε τα στοιχεία σας.
 • Συμπληρώνετε τα πεδία με αστερίσκο (*) δίνοντας ένα e-mail, όνομα χρήστη και κωδικό με τουλάχιστον 7 χαρακτήρες. Επίσης συμπληρώνετε το όνομα και το επώνυμό σας, τη διεύθυνση, την πόλη και τον Τ.Κ. της περιοχής σας, τη χώρα και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
 • Στη συνέχεια τσεκάρετε το κουτάκι αφού διαβάσετε και συμφωνήσετε με τους όρους εξυπηρέτησης.
 • Πατάτε το κουμπάκι ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ.
 • Για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας στην ιστοσελίδα, θα σας σταλεί μέσω e-mail ένα link ενεργοποίησης. Σημειώστε ότι πρέπει να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας μέσω του link που λάβατε πριν μπορέσετε να εισέλθετε.
 • Αφού τον ενεργοποιήσετε μπορείτε να συνδεθείτε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που επιλέξατε κατά την εγγραφή σας πηγαίνοντας σε ένα οποιοδήποτε προϊόν

Διαδικασία παραγγελίας

 • Αφού συνδεθείτε, επιλέξτε το προίόν που σας ενδιάφερει από το μενού των κατηγοριών δεξιά και αφού πατήσετε λεπτομέρειες προϊόντος, κλικάρετε πάνω στο κουμπί Αγορά. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να δείτε το περιεχόμενο του καλαθιού αγορών (cart) πατώντας στο κουμπί Εμφάνιση Καλαθιού (κάτω ακριβώς από τον Κατάλογο Προϊόντων) και στη συνέχεια στο κουμπί  Καλάθι. Στη σελίδα που ανοίγει βλέπετε αναλυτική περιγραφή των προϊόντων που έχετε προσθέσει στο καλάθι. Έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε την ποσότητα των προϊόντων που θέλετε ή να διαγράψετε τελείως ένα προϊόν από το καλάθι πατώντας τα αντίστοιχα κουμπιά.
 • Για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας πατάτε το κουμπί Ταμείο. Εφόσον επιθυμείτε το προϊόν να σταλεί στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει κατά τη διαδικασία εγγραφής πατάτε Επόμενο. Ειδάλλως έχετε τη δυνατότητα μέσω του Link Ενημέρωση διεύθυνσης να αλλάξετε τη διεύθυνση σας, ή μέσω του Link διεύθυνση αποστολής να προσθέσετε μια καινούρια διεύθυνση στην οποία θα αποσταλεί η παραγγελία σας.
 • Διαλέγετε τον τρόπο πληρωμής, Αντικαταβολή, paypal ή με χρέωση της πιστωτικής κάρτας σας (σύντομα). Πατάτε επόμενο.
 • Στο επόμενο βήμα προαιρετικά συμπληρώνετε κάποιες ειδικές οδηγίες που αφορούν το προϊόν που παραγγείλετε ή τον τρόπο παράδοσης και πατάτε Επιβεβαίωση παραγγελίας. Αυτό ήταν!

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα σας σταλεί ένα e-mail επιβεβαίωσης και μέσω του link Δείτε τη σύνοψη της παραγγελίας σας, μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες καθώς και τον αριθμό της παραγγελίας για ευκολότερη επικοινωνία με το τμήμα πωλήσεων.

Σε περίπτωση που συναντήσετε κάποια δυσκολία κατά τις αγορές σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2310-486360 ή να μας στείλετε e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . Επίσης είναι ευπρόσδεκτες τυχόν παρατηρήσεις σας για την καλύτερη λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Παραγγελία με e-mail

Για να κάνετε την παραγγελία σας  μπορείτε να μας στείλετε Email όπου απλά γράψτε μας όλες τις λεπτομέρειες των προϊόντων/του προϊόντος τα οποία είναι προς παραγγελία, την ημερομηνία, πότε και που θα θέλατε ν’ αποσταλούν. Θα λάβετε απάντηση από εμάς μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας με όλες τις λεπτομέρειες. Εάν θέλετε να επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ζητήστε το παρακαλώ στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αποστολή

Για διανομές σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο μας εξυπηρετεί μεταφορική εταιρεία. Παραλαμβάνετε μέχρι 3 μέρες τα προϊόντα που είναι «αμέσως διαθέσιμα». Για τα υπόλοιπα προϊόντα και για παραγγελίες στο εξωτερικό θα μας δώσετε περιθώριο 28 ημερών.