Τρόποι Πληρωμής

Οι τιμές που αναγράφονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23%. Δεν περιλαμβάνουν τα μεταφορικά, τα οποία υπολογίζονται με βάση το βάρος των προϊόντων και τον τόπο αποστολής. Αποστολές γίνονται σ' ολόκληρη την Ελλάδα.

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να πραγματοποιήσουν αγορές προϊόντων μέσω της ιστοσελίδας μας, η επιχείρηση διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

Α. Με έμβασμα μέσω τραπεζικών λογαριασμών:

Στείλτε μας την απόδειξη κατάθεσης με fax (23210-98667) ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. για την συντομότερη εξυπηρέτηση σας.


Αριθμός λογαριασμού  Alpha Bank : 804 002 002 008 240

IBAN λογαριασμού : GR72 0140 8040 8040 0200 2008 240

Β.  Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας με μεταφορά για ασφαλή πληρωμή στο paypal.com.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης δέχεται τις περισσότερες πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες. Οι συναλλαγές σας γίνονται στο ασφαλές περιβάλλον διαδικτυακών συναλλαγών του paypal.

Με την ολοκλήρωση της αγοράς σας και εφόσον έχετε επιλέξει την πληρωμή μέσω paypal θα μεταφερθείτε στον ασφαλή ιστοστότοπο paypal.com στον οποίο μπορείτε να εκτελέσετε την πληρωμή σας είτε απευθείας με την πιστωτική σας κάρτα είτε μέσω του λογαριασμού σας στο paypal.
Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Η επιχείρηση δεν αποθηκεύει ή καταχωρεί στο σύστημά της αριθμούς πιστωτικών καρτών, CCV2, καθώς και ημερομηνίες λήξεως των πιστωτικών καρτών