Επιλογή Κατηγορίας Προϊόντων

Επιλέξτε την κατηγορία προϊόντος που επιθυμείτε, πατώντας στους συνδέσμους παρακάτω.

ΛΕΒΗΤΕΣ ΞΥΛΟΥ & PELLET
Οι καυστήρες ξύλου Edilkamin προτείνονται σε όποιον διαθέτει ένα ειδικό χώρο ή αποθήκη: Ο Energy και ο Power τροφοδοτούν το δίκτυο θέρμανσης, παράγουν ζεστό νερό χρήσης για τη κουζίνα και τη τουαλέτα, διαθέτουν εξαιρετικά τεχνολογικά χαρακτηριστικά, ασφάλεια, σταθερότητα και εκπέμπουν χαμηλούς ρύπους στην ατμόσφαιρα λόγω της καύσης ξύλου που είναι οικολογικό καύσιμο. Οι καυστήρες ξύλου Energy και Power είναι διαθέσιμοι σε διάφορα μοντέλα διαφορετικής ισχύος.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ

Κλειστες εστιες για υπεροχη θεα της φωτιας.
Η σειρά των κλειστών ενεργειακών εστιών Edilakmin είναι σχεδιασμένη για να ζεσταίνει ομοιόμορφα και συνεχώς όλο το σπίτι, με απόλυτη ασφάλεια.
Οι κλειστές εστίες  εγγυώνται υψηλές θερμικές αποδόσεις, χαμηλές καταναλώσεις ξύλου και μειωμένες εκπομπές ρύπων στην ατμόσφαιρα, διαθέτουν το S.C.P. (Σύστημα Καθαρής Καύσης), οθόνη (διαχείριση ζεστού αέρα) και συρόμενη εξαφανιζόμενη πόρτα με κεραμικό τζάμι (με σύστημα αυτοκαθαρισμού). Τέλος παρέχουν ζεστό αέρα με τη δημιουργία καναλιών προώθησης με φυσικό ελκυσμό ή με χρήση βεντιλατέρ.

ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ
ΟΙ εστίες καλοριφέρ και οι διακοσμήσεις Edilkamin, είναι ιδανική λύση για όποιον επιθυμεί να ζεστάνει το σπίτι του φιλοξενώντας ένα ωραίο αντικείμενο που επιπλώνει με κομψότητα κάθε χώρο, από μοντέρνο μέχρι ρουστίκ και κλασικό χάρις στις πολλές διαθέσιμες διακοσμήσεις. Ενώ δημιουργούν ατμόσφαιρα, τα τζάκια Edilkamin προσφέρουν υψηλή θερμική απόδοση, οικονομία μέχρι και 40% στο κόστος θέρμανσης και λιγότερες εκπομπές στο περιβάλλον. Υπάρχει δυνατότητα ψησίματος. Μπορούν να λειτουργούν σε συνδυασμό με τον παραδοσιακό λέβητα πετρελαίου ή αερίου.

ΚΑΣΣΕΤΕΣ PELLET
Κασέτες pellet Edilkamin, κατάλληλες για εγκατάσταση σε οποιοδήποτε παλιό ή καινούριο τζάκι, διαθέτουν σύγχρονη τεχνολογία για εξαιρετικές αποδόσεις και λειτουργικότητα του παλιού τζακιού
Τα μοντέλα συνδυάζονται με μια σειρά από διακοσμήσεις με διαφορετικά υλικά, χρώμα και στυλ, προτείνοντας άπειρες προτάσεις επίπλωσης, από το παραδοσιακό στο μοντέρνο, κατάλληλες για κάθε τύπο περιβάλλοντος.

ΚΑΣΣΕΤΕΣ ΞΥΛΟΥ
Κασέτες ξύλου Edilkamin, η ιδανική επιλογή για να σώσουμε και να ανανεώσουμε τα παλιά τζάκια που δημιουργούν προβλήματα και να τετραπλασιάσουμε τη θερμική τους απόδοση.
Η σειρά κασετών ξύλου Firebox® με πλαίσιο από ατσάλι και θάλαμο καύσης εξολοκλήρου από μαντέμι, διαθέτουν σύγχρονη τεχνολογία λειτουργίας για να δώσουν εξαιρετικές αποδόσεις.
Η διανομή του αέρα εγγυάται μια άριστη καύση, μια σταθερά έντονη φλόγα και υψηλές θερμοκρασίες, είναι διαθέσιμες με ή χωρίς βεντιλατέρ.
Ξαναδώστε ζωή στο αγαπημένο περιβάλλον σας  με μια κασέτα ξύλου Edilkamin.

ΣΟΜΠΕΣ PELLET

Άνεση και οικονομία που προγραμματίζονται.
Οι σόμπες pellet Edilkamin είναι σχεδιασμένες με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία για να ζεσταίνουν οικολογικά και να κάνουν οικονομία στην ενέργεια. Η σόμπα pellet μπορεί να εγκατασταθεί χωρίς δυσκολία σε σπίτια ή διαμερίσματα με μικρή καμινάδα.
Οι διακοσμήσεις των σομπών pellet, από ατσάλι, κεραμικό και ηφαιστειακή πέτρα, εγγυώνται μια μεγάλη αισθητική παρουσία και μια προσαρμοστικότητα σε περιβάλλον παραδοσιακό αλλά και μοντέρνο.
Η μεγάλη αυτονομία θέρμανσης και ο αυτοματοποιημένος εβδομαδιαίος προγραμματισμός είναι λεπτομέρειες που κάνουν τις σόμπες pellet μοναδικές και ασύγκριτες.

ΣΟΜΠΕΣ ΞΥΛΟΥ

Σόμπες ξύλου Edilkamin… επιθυμία υγιεινής ζέστης, παραδοσιακής και φυσικής. Αυτή είναι η  νέα συλλογή σομπών με ξύλα που σου προσφέρει μεγάλα πλεονεκτήματα και αποδόσεις ακόμη πιο εκπληκτικές.
Μπορείς να διαλέξεις μεταξύ πολλών μοντέλων, διακοσμήσεων και χρωμάτων, για να επιπλώσεις το σπίτι σου με το στυλ που προτιμάς, έχοντας μια θέρμανση οικολογική και μια σημαντική ενεργειακή οικονομία.
Το εκλεπτυσμένο σχέδιο τους τις επιτρέπει να προσαρμόζονται σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Οι διακοσμήσεις από ατσάλι, μαντέμι, κεραμικό και ηφαιστιακή πέτρα, εγγυώνται μια απαράμιλλη αισθητική παρουσία.